Werkzaamheden Overvecht-Noord begonnen

Aanvang werkzaamheden Overvecht-Noord

Deze week start Van den Heuvel met de eerste fase van het brossaneringsproject in Overvecht-Noord. De komende twee jaar vervangen wij in de buurt gas- en waterleiding in opdracht van  netbeheerders Stedin en Vitens. Op deze manier bent u de komende jaren verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en schoon drinkwater.


Wij starten onze werkzaamheden bij de woonflat aan de Sint Maartendreef en zullen de eerste periode voornamelijk aan deze zijde van de Tigrisdreef werken. Op de afbeelding ziet u waar wij onze werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden aan de Sint Maartendreef gaan ongeveer drie weken duren.


Tijdens het project in Overvecht-Noord zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang en wat voor invloed het heeft op uw buurt. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen op deze website!


In de tussentijd kunt u in de FAQ meer informatie vinden over onze werkzaamheden en hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige, tijdelijke onderbrekingen van gas en water.

Vragen?

Wanneer u vragen of opmerking heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.