Werkzaamheden liggen op schema

Werkzaamheden Overvecht-Noord volgens schema

Van den Heuvel gaat deze week door met de volgende fase van de brossanering. De werkzaamheden aan de Sint Maartendreef zijn voorspoedig verlopen en succesvol afgerond. Het brossaneringsproject schuift nu door naar het noorden, naar de flatgebouwen bij de Ankaradreef en Haifadreef.


Wij starten onze werkzaamheden bij de woonflat aan de Ankaradreef en werken zo richting de Haifadreef. Op de afbeelding ziet u waar wij onze werkzaamheden uitvoeren. Voor deze werkzaamheden zijn ongeveer drie weken ingepland.


De werkzaamheden hebben geen invloed voor het verkeer of parkeergelegenheid. Wanneer hier veranderingen in zijn, dan zullen wij u daarover informeren.


De komende twee jaar vervangen wij in de buurt gas- en waterleiding in opdracht van netbeheerders Stedin en Vitens. Op deze manier bent u de komende jaren verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en schoon drinkwater.


Tijdens het project in Overvecht-Noord zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang en wat voor invloed het heeft op uw buurt. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen op deze website!


In de tussentijd kunt u in de FAQ meer informatie vinden over onze werkzaamheden en hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige, tijdelijke onderbrekingen van gas en water.

Vragen?

Wanneer u vragen of opmerking heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.