Werkzaamheden Eufraatdreef afgerond

Werkzaamheden gaan door van Eufraatdreef naar Tigrisdreef

De werkzaamheden in Overvecht-Noord verlopen volgens planning. De werkzaamheden aan de Eufraatdreef, langs het scholencomplex van KSU Johannes en OBO De Klopvaart zijn inmiddels afgerond.


Onze ploeg gaat de bocht om en de Tigrisdreef op, richting Pagodedreef. Wij zullen langs de gehele strook solo gaswerkzaamheden uitvoeren. Op de afbeelding ziet u waar wij onze werkzaamheden uitvoeren. Voor deze werkzaamheden zijn ongeveer vier werkweken ingepland.


De werkzaamheden zorgen voor lichte overlast, doordat er tijdelijk minder parkeermogelijkheid is. Om deze reden zult u mogelijk niet voor uw woning kunnen parkeren. Parkeerverboden worden tijdig aangekondigd. Ook zullen we de weg deels afzetten, om veilige ruimte te creëeren bij graafwerkzaamheden. U zult wel gewoon over de Tigrisdreef kunnen rijden. De werkzaamheden zijn afgezet met schildjes. Wij verzoeken u buiten de afzetting te blijven omwille van de veiligheid.


Wij werken gedeeltes steeds af alvorens we verder gaan. Hierdoor zal niet de hele straat worden opengegraven. Op deze manier proberen we de hinder voor bewoners te beperken. Wij kunnen ons goed indenken dat u vragen heeft over deze werkzaamheden. U kunt onze medewerkers aanspreken voor eenvoudige vragen. Heeft u specifiekere vragen, dan zijn wij hiervoor bereikbaar. Onderaan de pagina vindt u hiervoor een contactformulier. Wij proberen om zo snel mogelijk te antwoorden.


De komende twee jaar vervangen wij in de buurt gas- en waterleiding in opdracht van netbeheerders Stedin en Vitens. Op deze manier bent u de komende jaren verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en schoon drinkwater.


Tijdens het project in Overvecht-Noord zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang en wat voor invloed het heeft op uw buurt. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen op deze website!


In de tussentijd kunt u in de FAQ meer informatie vinden over onze werkzaamheden en hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige, tijdelijke onderbrekingen van gas en water.

Vragen?

Wanneer u vragen of opmerking heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.