Werkzaamheden rondom scholen

Werkzaamheden Overvecht-Noord volgens schema

De werkzaamheden in Overvecht-Noord verlopen voorspoedig. De werkzaamheden aan de Ankaradreef zijn ruim een week eerder afgerond dan gepland. Deze week zijn wij gestart aan de Eufraatdreef, langs het scholencomplex van KSU Johannes en OBO De Klopvaart.


Onze ploeg werkt de Eufraatdreef af vanaf de Tigrisdreef richting de Aleppodreef. Daarna zal de weg vervolgd worden over de Aleppodreef.  Op de afbeelding ziet u waar wij onze werkzaamheden uitvoeren. Voor deze werkzaamheden zijn ongeveer drie werkweken ingepland.


De werkzaamheden zorgen voor lichte overlast, doordat er tijdelijk minder parkeermogelijkheid is. Om deze reden zult u mogelijk om de hoek aan de Ankaradreef moeten parkeren. Het schoolplein blijft bereikbaar. Wel zijn de werkzaamheden afgezet met schildjes. Wij verzoeken u buiten de afzetting te blijven omwille van de veiligheid.


Wij werken gedeeltes steeds af alvorens we verder gaan. Hierdoor zal niet de hele straat worden opengegraven. Op deze manier proberen we de hinder voor de scholen te beperken. Wij kunnen ons goed indenken dat u als ouder vragen heeft over deze werkzaamheden. Wij hebben de schoolleiding ingelicht en zij kunnen eventueel uw vragen beantwoorden. Heeft u nog meer vragen, dan zijn wij hiervoor bereikbaar. Onderaan de pagina vindt u hiervoor een contactformulier.


De komende twee jaar vervangen wij in de buurt gas- en waterleiding in opdracht van netbeheerders Stedin en Vitens. Op deze manier bent u de komende jaren verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en schoon drinkwater.


Tijdens het project in Overvecht-Noord zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang en wat voor invloed het heeft op uw buurt. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen op deze website!


In de tussentijd kunt u in de FAQ meer informatie vinden over onze werkzaamheden en hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige, tijdelijke onderbrekingen van gas en water.

Vragen?

Wanneer u vragen of opmerking heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.