Werkzaamheden Bedrijvengebied Overvecht

Werkzaamheden Bedrijvengebied Overvecht

Van den Heuvel is in maart gestart met het eerste projectgebied van grootschalige brossanering in Utrecht. Tot en met april 2022 vervangen wij in dit gebied gas- en waterleiding in opdracht van  netbeheerders Stedin en Vitens. Op deze manier bent u de komende jaren verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en schoon drinkwater.


De werkzaamheden lopen inmiddels al enkele maanden. Op dit moment zijn wij in het bedrijvengebied actief met twee ploegen. Wij voeren werkzaamheden uit aan de Arkansasdreef en Ontariodreef, en staan op het punt te beginnen bij de Nebraskadreef. Wij kunnen dan ook met volle tevredenheid zeggen dat we op schema liggen. Op de afbeelding kunt u zien waar wij nog meer aan het werk gaan.


Tijdens het project in Bedrijvengebied Overvecht zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang en wat voor invloed het heeft op uw buurt. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen op deze website!


In de tussentijd kunt u in de FAQ meer informatie vinden over onze werkzaamheden en hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige, tijdelijke onderbrekingen van gas en water.

Vragen?

Wanneer u vragen of opmerking heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.