Werkzaamheden Nijenheim gestart

Aanvang werkzaamheden Nijenheim

Deze week is Van den Heuvel begonnen met brossaneringswerkzaamheden aan de Kroostweg in Zeist. Gedurende twee maanden vervangen wij in Nijenheim gas- en waterleiding in opdracht van netbeheerders Stedin en Vitens. Op deze manier bent u de komende jaren verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en schoon drinkwater.


Wij werken de eerste periode aan de Kroostweg. Hier zijn wij begonnen op de kruising met de Griftlaan. Vanaf hier werken wij richting de Oirschotlaan, die wij vervolgens ook zullen saneren. Daarna gaan wij richting het zuiden de wijk in. Wanneer wij meer zicht hebben op onze toekomstige planning, zullen wij dat op deze pagina bekendmaken. Op de afbeelding ziet u waar wij onze werkzaamheden uitvoeren.


De werkzaamheden zullen helaas tot enige overlast zorgen. Kabels en leidingen liggen veelal in het trottoir. Vanwege de graafwerkzaamheden zullen deze tijdelijk niet begaanbaar zijn. Woningen blijven bereikbaar voor voetgangers, dit doen wij onder andere met loopbruggen. Doordat wij een gedeelte van de weg afzetten, is er gedurende deze periode minder parkeerruimte beschikbaar. Parkeerverboden worden twee weken voor start van de werkzaamheden bekend gemaakt door middel van verkeersborden. Op deze manier heeft u ruimschoots de tijd om uw voertuig te verplaatsen.


Bewoners worden tijdig per brief geïnformeerd wanneer we in de buurt zijn. Wanneer u vragen heeft, kunt u onze monteurs aanspreken. Als zij u niet verder kunnen helpen staat onze uitvoerder altijd voor u klaar.


Tijdens het project Nijenheim zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang en wat voor invloed het heeft op uw buurt. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen op deze website!


In de tussentijd kunt u in de FAQ meer informatie vinden over onze werkzaamheden en hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige, tijdelijke onderbrekingen van gas en water.

Vragen?

Wanneer u vragen of opmerking heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.