Nijenheim

Sanering gas- en waterleidingen Nijenheim

Van den Heuvel vernieuwt in Nijenheim in opdracht van Stedin en Vitens de gas- en waterleidingen. Het doel van dit project is de leveringszekerheid van de gas- en watervoorziening voor de toekomst te borgen. Dit doen we door de bestaande hoofdleidingen en, waar nodig, de aansluitleidingen te vernieuwen.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden starten week 39 2021 en duren tot en met september 2023. Hierover heeft u hoogstwaarschijnlijk per brief een vooraankondiging over ontvangen. Voordat er met een fase gestart wordt, krijgen aanwonenden meer informatie over de werkzaamheden.


Wat merkt u van de werkzaamheden?

Voor het verwijderen en de aanleg van de kabels en leidingen verrichten wij voornamelijk graafwerkzaamheden in de trottoirs. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren kan het voorkomen dat wij delen van de openbare weg afzetten. Zo worden openbare parkeerplaatsen soms tijdelijk buiten gebruik gesteld en wordt verkeer tijdelijk omgeleid. Parkeerverboden worden twee weken vooraf kenbaar gemaakt. Op het moment dat er toch een voertuig binnen een parkeerverbod staat dan zal de gemeente Zeist deze wegslepen. Woningen en panden blijven altijd bereikbaar, bijvoorbeeld met behulp van loopbruggen. Heeft u een handicap of beperking en speciale wensen, neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Demy Habets, Uitvoerder

06 - 12 24 93 94

d.habets@heuvelgroep.nl


Inloopspreekuur (vanaf week 40)

Griffensteijnselaan, ter hoogte van Nijenheim 5001

Vrijdag 09.30 - 10.30 uur

Vragen? Check onze FAQ!

Kom u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Meterkast

Tijdens de werkzaamheden zullen onze monteurs soms in de meterkast willen kijken of hier handelingen moeten verrichten. Onze monteurs kunnen zich legitimeren met een bedrijfspas. Vraagt u hier gerust naar.  


Inritten

Op het moment dat er een inrit gepasseerd dient te worden dan wordt de exacte datum en tijdstip met de eigenaar en/of gebruikers afgestemd, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.


Opslag van materiaal en materieel

Voorafgaand en gedurende onze werkzaamheden slaan wij bij u in de buurt materialen op. Hiervoor hebben wij een centraal opslagterrein ingericht aan de Griffensteijnselaan, ter hoogte van Nijenheim 5001.


Leveringsonderbrekingen

Tijdens de werkzaamheden kunt u te maken krijgen met geplande leveringsonderbrekingen. Bij werkzaamheden aan de hoofdleidingen worden klanten door de netbeheerder vooraf per brief geïnformeerd over de geplande onderbreking. Onderbrekingen door werkzaamheden aan de aansluitleidingen worden door onze eigen monteurs met de klant afgestemd.


Corona en werkzaamheden

Al onze medewerkers werken volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Wij willen u vragen deze ook in acht te nemen. Houd minimaal 1,5 meter afstand van onze monteurs. Spreek ze alleen aan als het echt nodig is. Zo kunnen zij hun werk veilig uitvoeren.

Review

Bent u tevreden of heeft u juist een minder goede ervaring gehad? Laat het ons weten. Reviews gebruiken wij voor het monitoren en verbeteren van onze dienstverlening. Persoonsgegevens zullen niet gepubliceerd of extern gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Sterren

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over onze werkzaamheden? Wij horen het graag.