Lindenlaan e.o.

Sanering water, gas en elektra Lindenlaan e.o.

Van den Heuvel vernieuwt in opdracht van Stedin en Vitens de gas- en waterleidingen en elektrakabels in de omgeving van de Lindenlaan te Zeist. We gaan in de volgende straten werkzaamheden uitvoeren: Lindenlaan, Berkenlaan, Acacialaan, Dalweg, Lyceumlaan, Professor Lorentzlaan, Pauw van Wieldrechtlaan, Docor Willem Dreeslaan, Ruys de Beerenbroucklaan en professor Aalberslaan. Het doel van dit project is de leveringszekerheid van de water, gas en elektravoorziening voor de toekomst te borgen. Dit doen we door de bestaande hoofdleidingenleidingen en, waar nodig, de aansluitleidingen te vernieuwen.
​​​​​​​

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden starten 19-09-2024 en duren tot medio maart 2025. Bij de downloads treft u de faseringstekening. Wanneer wij in een straat werkzaamheden gaan uitvoeren krijgen aanwonenden per brief meer informatie over de werkzaamheden.
​​​​​​​

Wat merkt u van de werkzaamheden?

Voor het verwijderen en de aanleg van de kabels en leidingen verrichten wij voornamelijk graafwerkzaamheden in de trottoirs. In veel gevallen zal dit betekenen dat parkeerplaatsen tijdelijk buiten gebruik worden gesteld. In sommige gevallen wordt verkeertijdelijk omgeleid.


Parkeerverboden worden twee weken vooraf kenbaar gemaakt, zodat men ruim de tijd heeft om het voertuig te verplaatssen. Woningen blijven te allen tijde bereikbaar, bijvoorbeeld door middel van loopbruggen met railing. Heeft u een handicap of beperking en speciale wensen, neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Projectteam 'BROS.'

030 - 606 77 44

brosprojecten@heuvelgroep.nl


Arnold van den Brink

Uitvoerder

Vragen? Check onze FAQ!

Kom u er niet uit? Neem dan contact met ons op

sleep mij

Meterkast

Tijdens de werkzaamheden zullen onze monteurs soms in de meterkast willen kijken of hier handelingen moeten verrichten. Onze monteurs kunnen zich legitimeren met een bedrijfspas. Vraagt u hier gerust naar.  


Inritten

Op het moment dat er een inrit gepasseerd dient te worden dan wordt de exacte datum en tijdstip met de eigenaar en/of gebruikers afgestemd, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.


Opslag van materiaal en materieel

Voorafgaand en gedurende onze werkzaamheden slaan wij bij u in de buurt materialen op in de wijk.


Leveringsonderbrekingen

Tijdens de werkzaamheden kunt u te maken krijgen met geplande leveringsonderbrekingen. Bij werkzaamheden aan de hoofdleidingen worden klanten door de netbeheerder vooraf per brief geΓ―nformeerd over de geplande onderbreking. Onderbrekingen door werkzaamheden aan de aansluitleidingen worden door onze eigen monteurs met de klant afgestemd.

Review

Bent u tevreden of heeft u juist een minder goede ervaring gehad? Laat het ons weten. Reviews gebruiken wij voor het monitoren en verbeteren van onze dienstverlening. Persoonsgegevens zullen niet gepubliceerd of extern gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Sterren

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over onze werkzaamheden? Wij horen het graag.

⬇