Winklerlaan e.o. Utrecht

Sanering water, gas en elektra Winklerlaan e.o. Utrecht

Van den Heuvel vernieuwt in opdracht van Stedin en Vitens de gas- en waterleidingen en elektrakabels in de omgeving van de Winklerlaan te Utrecht We gaan in de volgende straten werkzaamheden uitvoeren: Albrecht Thaerlaan, Winklerlaan, Professor Jordanlaan, Eyckmanlaan, Lamerislaan, Kouwerplantsoen, H.F. van Riellaan, Professor Fuchslaan, Professor J.W. Dieperinklaan.en Professor Melchior Treublaan. Het doel van dit project is de leveringszekerheid van de water, gas en elektravoorziening voor de toekomst te borgen. Dit doen we door de bestaande hoofdleidingenleidingen en, waar nodig, de aansluitleidingen te vernieuwen.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden starten 19-09-2024 en duren tot medio mei 2025. Bij de downloads treft u de faseringstekening. Wanneer wij in een straat werkzaamheden gaan uitvoeren krijgen aanwonenden per brief meer informatie over de werkzaamheden.


Wat merkt u van de werkzaamheden?

Voor het verwijderen en de aanleg van de kabels en leidingen verrichten wij voornamelijk graafwerkzaamheden in de trottoirs. In veel gevallen zal dit betekenen dat parkeerplaatsen tijdelijk buiten gebruik worden gesteld. In sommige gevallen wordt verkeertijdelijk omgeleid.


Parkeerverboden worden twee weken vooraf kenbaar gemaakt, zodat men ruim de tijd heeft om het voertuig te verplaatssen. Woningen blijven te allen tijde bereikbaar, bijvoorbeeld door middel van loopbruggen met railing. Heeft u een handicap of beperking en speciale wensen, neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Projectteam 'BROS.'

030 - 606 77 44

brosprojecten@heuvelgroep.nl


Rene van den Berg

Uitvoerder

Vragen? Check onze FAQ!

Kom u er niet uit? Neem dan contact met ons op

sleep mij

Meterkast

Tijdens de werkzaamheden zullen onze monteurs soms in de meterkast willen kijken of hier handelingen moeten verrichten. Onze monteurs kunnen zich legitimeren met een bedrijfspas. Vraagt u hier gerust naar.  


Inritten

Op het moment dat er een inrit gepasseerd dient te worden dan wordt de exacte datum en tijdstip met de eigenaar en/of gebruikers afgestemd, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.


Opslag van materiaal en materieel

Voorafgaand en gedurende onze werkzaamheden slaan wij bij u in de buurt materialen op. Hiervoor hebben wij een centraal opslagterrein ingericht op het evenementen terrein aan de Hamseweg.


Leveringsonderbrekingen

Tijdens de werkzaamheden kunt u te maken krijgen met geplande leveringsonderbrekingen. Bij werkzaamheden aan de hoofdleidingen worden klanten door de netbeheerder vooraf per brief geïnformeerd over de geplande onderbreking. Onderbrekingen door werkzaamheden aan de aansluitleidingen worden door onze eigen monteurs met de klant afgestemd.

Review

Bent u tevreden of heeft u juist een minder goede ervaring gehad? Laat het ons weten. Reviews gebruiken wij voor het monitoren en verbeteren van onze dienstverlening. Persoonsgegevens zullen niet gepubliceerd of extern gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Sterren

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over onze werkzaamheden? Wij horen het graag.