Vathorst e.o.

Werkzaamheden aan het elektriciteitsnet

Van den Heuvel vernieuwt in opdracht van Stedin de elektriciteitskabels in Amersfoort Vathorst. De kabels worden sterker en zwaarder gemaakt, zodat de elektriciteit die de buurt vraagt en teruglevert goed naar de huizen en bedrijven gebracht kan worden. De kans op stroomstoringen wordt zo kleiner.


We werken aan de elektriciteitskabels in de Laakboulevard, Vrouwenpolder, Straat van Messina, Straat van Gibraltar, IJmeer en Heideweg.


Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

Vanaf 6 mei starten we met de werkzaamheden. We beginnen met boringen op een aantal plekken in de straat. Dit doen we, omdat dit drukke (verkeers)plekken zijn. De boringen zorgen voor minder overlast, omdat deze drukke (verkeers)plekken door de boringen niet open hoeven.


Vanaf 27 mei tot en met 30 oktober 2024 vervangen we de elektriciteitskabels. Onderaan deze pagina ziet u waar we precies aan het werk gaan.


Wat merkt u van de werkzaamheden?

De werkzaamheden worden van maandag tot en met vrijdag op normale werktijden uitgevoerd. Als we toch in de avond of in het weekend werk moeten doen, informeren we u hierover.

We werken vooral in de stoep. Het kan zijn dat (een deel van) de weg wordt afgesloten.

Uw woning of pand blijft altijd bereikbaar, eventueel door middel van loopplanken.

Het kan zijn dat u het geluid van het boren en het graven hoort. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

Hulpdiensten hebben altijd toegang.

Aan het eind van de werkdag worden losliggend materieel, materialen en verpakkingen afgevoerd.

Tracé Vathorst

Tekening Vathorst
sleep mij