Winkelcentrum Emiclaer e.o.

Werkzaamheden aan het elektriciteitsnet

Van den Heuvel vernieuwt in opdracht van Stedin de elektriciteitskabels in de omgeving van winkelcentrum Emiclaer. De kabels worden sterker en zwaarder gemaakt, zodat de elektriciteit die de buurt vraagt en teruglevert goed naar de huizen en bedrijven gebracht kan worden. De kans op stroomstoringen wordt zo kleiner.


We werken aan de elektriciteitskabels in de Computerweg, Terminalweg, Hoefseweg, Zijderupsvlinder, Rondweg-Oost, Posteleinvlinder, Albert Schweitzersingel, Tamboerijnstraat, Laan naar Emiclaer, de Knuppelweg en het Masker.


Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

We leggen in week 11 materialen klaar voor de werkzaamheden. Vanaf 19 maart starten we met de werkzaamheden. De eerste twee fases duren samen tot ongeveer eind juni. We beginnen met boringen op drukke verkeersplekken, daarna beginnen we met de werkzaamheden aan de Computerweg. Na deze fases starten we met nieuwe boringen op drukke verkeersplekken. We werken daarna vanaf eind mei tot en met ongeveer eind juni aan het elektriciteitsnet van de Albert Schweitzersingel tot de Marimbastraat. Daarna gaan we aan het werk bij de Laan naar Emiclaer tot en met een deel van Het Masker. In de afbeeldingen onderaan deze pagina ziet u waar en wanneer we precies aan het werk gaan.


Wat merkt u van de werkzaamheden?

路        De werkzaamheden worden van maandag tot en met vrijdag op normale werktijden uitgevoerd. Als we toch in de avond of in het weekend werk moeten doen, informeren we u hierover.

路        We werken vooral in de stoep. Het kan zijn dat (een deel van) de weg wordt afgesloten.

路        Uw woning of pand blijft altijd bereikbaar, eventueel door middel van loopplanken.

路        Het kan zijn dat u het geluid van het boren en het graven hoort. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

路        In fase 2 leggen we loopplanken neer voor uw huis. We informeren omwonenden daarover met een aanvullende brief.

路        Hulpdiensten hebben altijd toegang.

路        Aan het eind van de werkdag worden losliggend materieel, materialen en verpakkingen afgevoerd.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Simon van Rooijen

030 606 77 44

info@heuvelgroep.nl

Paars = fase 1. Fase 1 duurt van 19 maart tot en met 18 april 2024

Oranje = fase 2. Fase 2 duurt van 15 april 2024 tot en met 21 juni 2024

Blauw = Fase 3 duurt van 22 mei tot en met 21 juni 2024

Geel = Fase 4 duurt van 24 juni tot en met 16 september 2024