Werkzaamheden in Zeewolde

Sanering elektrakabels, gas- en waterleidingen in Zeewolde

Van den Heuvel vernieuwt in Zeewolde in opdracht van Alliander en Vitens de elektrakabels en/of gas- en waterleidingen aan zowel het hoofdnet, als uw huisaansluiting. Het doel van dit project is de leveringszekerheid van de elektra-, gas- en watervoorziening voor de toekomst te borgen. Dit doen we door de bestaande hoofdleidingen en, waar nodig, de aansluitleidingen te vernieuwen.


Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden vinden tot en met 2028 plaats verspreid door Zeewolde. Voordat er met een fase of in een straat gestart wordt, krijgen aanwonenden meer informatie over deze werkzaamheden. Hierover heeft u hoogstwaarschijnlijk per brief een vooraankondiging over ontvangen.


Wat merkt u van de werkzaamheden?

Voor het verwijderen en de aanleg van de kabels en leidingen verrichten wij voornamelijk graafwerkzaamheden in de trottoirs. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren kan het voorkomen dat wij delen van de openbare weg afzetten. Zo worden openbare parkeerplaatsen soms tijdelijk buiten gebruik gesteld en wordt verkeer omgeleid. Parkeerverboden worden twee weken vooraf kenbaar gemaakt. Op het moment dat er toch een voertuig binnen een parkeerverbod staat dan zal de Zeewolde deze wegslepen. Woningen en panden blijven altijd bereikbaar, bijvoorbeeld met behulp van loopbruggen. Heeft u een handicap of beperking en speciale wensen, neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Inritten

Op het moment dat er een inrit gepasseerd dient te worden dan wordt de exacte datum en tijdstip met de eigenaar en/of gebruikers afgestemd, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.


Vragen? Check onze FAQ!

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina.

sleep mij

Review

Bent u tevreden of heeft u juist een minder goede ervaring gehad? Laat het ons weten. Reviews gebruiken wij voor het monitoren en verbeteren van onze dienstverlening. Persoonsgegevens zullen niet gepubliceerd of extern gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Sterren

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over onze werkzaamheden? Wij horen het graag.