Werkzaamheden aan de openbare verlichting - Gemeente Tilburg

Werkzaamheden aan de openbare verlichting

In opdracht van de gemeente Tilburg werkt Van den Heuvel aan de openbare verlichting. Het werkgebied beslaat de gehele gemeente Tilburg. Het doel van het project is het borgen van de veiligheid op het gebied van openbare verlichting in de gemeente voor nu en in de toekomst. Dit doen we door bestaande verlichtingsmasten te onderhouden of renoveren en aanleg van nieuwe energiezuinige lichtmasten.


Wat merkt u van de werkzaamheden?

Eventuele hinder die u kunt ervaren is van lichte aard. Hierbij kunt u denken aan lichte geluidsoverlast, beperkte verkeershinder en/of beperkte graafwerkzaamheden.

Eventuele tijdelijke omleidingen kunt u raadplegen via https://live.andes.nl/tilburg. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze Projectmanager (zie contactgegevens op deze pagina).


Storing? Meldt het via Fixi!

Ziet u in uw omgeving een storing/vandalisme/aanrijding van een lichtmast? Meldt het dan via Fixi! Op deze manier komt de melding direct bij ons binnen en kunnen wij ermee aan de slag om zo snel mogelijk de verlichting in de omgeving weer veilig te stellen. We houden u uiteraard op de hoogte van de voortgang van de melding.


Voor meer info omtrent Fixi, verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Tilburg: https://www.tilburg.nl/contact/melding-maken/.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Bert Smits, Projectmanager

013 - 455 21 35

tilburg@heuvelgroep.nl

sleep mij

Inritten

Op het moment dat er een inrit gepasseerd dient te worden dan wordt de exacte datum en tijdstip met de eigenaar en/of gebruikers afgestemd, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.


Corona en werkzaamheden

Al onze medewerkers werken volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Wij willen u vragen deze ook in acht te nemen. Houd minimaal 1,5 meter afstand van onze monteurs. Spreek ze alleen aan als het echt nodig is. Zo kunnen zij hun werk veilig uitvoeren.

Review

Bent u tevreden of heeft u juist een minder goede ervaring gehad? Laat het ons weten. Reviews gebruiken wij voor het monitoren en verbeteren van onze dienstverlening. Persoonsgegevens zullen niet gepubliceerd of extern gedeeld worden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Sterren

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over onze werkzaamheden? Wij horen het graag.