Van Lieflandlaan

Sanering water- en gasleidingen Van Lieflandlaan e.o.

Van den Heuvel vernieuwt in opdracht van Stedin en Vitens de gas- en waterleidingen in Ondiep en Tuinwijk. Hier zullen we in verschillende straten werkzaamheden uitvoeren. Het doel van dit project is de leveringszekerheid van de water- en gasvoorziening voor de toekomst te borgen. Dit doen we door de bestaande hoofdleidingen en, waar nodig, de aansluitleidingen te vernieuwen.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden starten week 20 - 2022 en duren tot en met december van dit jaar. Hierover heeft u hoogstwaarschijnlijk per brief een vooraankondiging over ontvangen. Wij starten in de Amandelstraat en werken zo richting het oosten/noord-oosten richting de Samuel van Houtenstraat. Wanneer wij dichter in de buurt komen met onze werkzaamheden, krijgen aanwonenden meer informatie over de werkzaamheden.


Wat merkt u van de werkzaamheden?

Voor het verwijderen en de aanleg van de kabels en leidingen verrichten wij voornamelijk graafwerkzaamheden in de trottoirs. In veel gevallen zal dit betekenen dat openbare parkeerplaatsen tijdelijk buiten gebruik worden gesteld. In sommige gevallen wordt verkeer wordt tijdelijk omgeleid. Zo kunnen wij de werkzaamheden veilig uitvoeren. Parkeerverboden worden twee weken vooraf kenbaar gemaakt, zodat men ruim de tijd heeft om het voertuig te verplaatssen. Op het moment dat er toch een voertuig binnen een parkeerverbod staat dan zal de gemeente Utrecht deze wegslepen. Woningen blijven te allen tijde bereikbaar. Bijvoorbeeld door middel van loopbruggen met railing. Heeft u een handicap of beperking en speciale wensen, neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Giovanni Kruijf, Omgevingsmanager

06 - 12 60 75 17

g.kruijf@heuvelgroep.nl


Arnold van den Brink, Uitvoerder

06 - 13 74 71 88

a.v.d.brink@heuvelgroep.nl

Vragen? Check onze FAQ!

Kom u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen
sleep mij