Start werkzaamheden Bemuurde Weerd O.Z.

Aanvang werkzaamheden Bemuurde Weerd Oost Zijde

30 augustus start Van den Heuvel met brossaneringswerkzaamheden aan de oostzijde van de Bemuurde Weerd. Gedurende vier maanden vervangen wij hier gas- en waterleiding in opdracht van netbeheerders Stedin en Vitens. Op deze manier bent u de komende jaren verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en schoon drinkwater.


Wij starten onze werkzaamheden dertig meter voorbij de kruising met de Kraanstraat. Wij werken vervolgens in noordelijke richting naar de kruising Adelaarstraat. Hierna beginnen wij aan de tweede helft van de Bemuurde Weerd O.Z. tot aan de Keizersgracht. Hierna vervolgen wij onze werkzaamheden op de Lauwerecht tot aan de Draaiweg. Op de afbeelding ziet u waar wij onze werkzaamheden uitvoeren.


De werkzaamheden zullen helaas tot overlast zorgen. Vanwege de smalle wegen is er beperkte ruimte om te werken. Om deze reden worden de straten (per fase) in hun geheel afgesloten voor verkeer. Daardoor is er gedurende deze periode minder parkeerruimte beschikbaar. De Bemuurde Weerd O.Z. en Lauwerecht zijn daardoor tijdens de werkzaamheden voor gemotoriseerd verkeer en fietsers niet bereikbaar, deze zullen worden omgeleid. Woningen blijven bereikbaar voor voetgangers. De tijdelijke aanpassingen worden enkele weken vooraf bekend gemaakt door middel van verkeersborden. Parkeerverboden worden twee weken voor start van de werkzaamheden bekend gemaakt door de gemeente door middel van verkeersborden. Voertuigen die op dat moment binnen het werkgebied staan, worden weggesleept of verwijderd.


Bewoners worden tijdig per brief geïnformeerd wanneer we in de buurt zijn. Wanneer u vragen heeft, kunt u onze monteurs aanspreken. Als zij u niet verder kunnen helpen staat onze uitvoerder altijd voor u klaar.


Tijdens het project Bemuurde Weerd O.Z. zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang en wat voor invloed het heeft op uw buurt. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen op deze website!


In de tussentijd kunt u in de FAQ meer informatie vinden over onze werkzaamheden en hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige, tijdelijke onderbrekingen van gas en water.

Vragen?

Wanneer u vragen of opmerking heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.